SHMYO, 2019-2020 İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ni Tamamladı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında düzenlenen ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ başarı ile tamamlandı.

Bu yıl 09-13 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi; iş sağlığı ve güvenliği, mesleki hastalıklar, hastane ortamı, tıbbi merkezlerde enfeksiyonlar, izolasyon yöntemleri, korunma yolları ve alınabilecek güvenlik önlemleri gibi konuları kapsıyor.

Bu yıl gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’nde Doç. Dr. Aslı AYKAÇ, Doç. Dr. Kaya SÜER, Doç. Dr. Meryem GÜVENİR, Doç. Dr. Tuğçe Balcı Okcanoğlu, Uzm. Ufuk KAYA ve Uzm. Ecz. Banu TUNCAY; ‘Hastane Enfeksiyonları, Standart İzolasyon Önlemleri, Koruyucu Ekipmanlar, Korunma ve Önleme, Son Yıllarda Meydana Gelen İş Kazaları ve Bu Kazaların Oranları, Güvenlik Önlemleri’ konularında eğitimlerini sundular.

İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda bilgilerin paylaşıldığı eğitim günleri sonunda, eğitimcilere Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aslı Aykaç tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi, eğitime katılan öğrencilere ise eğitim sertifikası verildi.