UZEBİM KULLANICI ADI, ŞİFRELER, DERS SEÇİMİ

Sevgili öğrenciler;

YDÜ UZEBİM sistemine giriş yapabilmeniz için, okula kayıt yaptırırken sizlere otomatik olarak verilmiş olan e-mail adreslerine kullanıcı adı ve şifre gönderilmiştir (Ör; [email protected]). Her öğrencinin okul numarasıFnın yer aldığı bir e-mail hesabı verilmektedir. Ancak halen daha e-mail olarak kullanıcı adı ve şifre alamamış öğrenciler Whats App uygulaması aracılığı ile +90 546 991 01 12 numaralı telefona bilgilendirme mesajı atıp, kullanıcı adı ve şifre edinebilirler.

Daha önce herhangi bir üniversitede okumamış, yeni ve ilk olarak Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Hitmetleri Meslek Yüksekokulu’nda (SHMYO) eğitim görmeye başlayacak olan öğrencilerimizin seçmesi gereken derslerin listesine (2020-2021 güz) aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: /akademik/akademik-programlar/

Buna göre; birinci sınıfların seçmesi gereken dersler 1.yarıyılda belirtilen derslerin tamamıdır. İkinci sınıfların seçmesi gereken dersler ise 3.yarıyıl dersleridir. Eğer öğrenci ikinci sınıf ancak 1.yarıyıldan dersi var ise öğrenci alttan aldığı dersi de seçmelidir.

Öğrenci daha önce herhangi bir üniversitede okumuş, üniversitemize geçiş yapmış ise transkriptini [email protected] adresine mail yollamalı (mailin konusuna transkript yazmalı) ve hangi derslerden muaf olacağını, dönemde hangi dersleri alacağını öğrenmeli ve buna göre maile geri dönüş doğrultusunda kendisine bildirilen derslerin seçimini gerçekleştirmelidir.

Ayrıca öğrencilerimiz, shmyo.neu.edu.tr adresli web sitemizi sürekli olarak takip etmeniz gerek haber gerekse duyuruları kaçırmamanız için önem taşımaktadır.

Hepinize aramıza hoş geldiniz der, başarılı bir dönem geçirmenizi dileriz.