KKTC’NDE YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Yaz stajını Kuzey Kıbrıs’ta gerçekleştirecek olan öğrenciler [email protected] mail adresine isim – soyisim, TC veya KKTC kimlik numarası, okul numarası, bölümleri gibi bilgileri içeren mail atmaları gerekmektedir.

Öğrencilerin mail gönderirken aşağıdaki formu da imzalaması ve göndermesi gerekmektedir:
Öğrenci Staj İmzası

Notlar:
1. 10 Temmuz 2020 Cuma gününe kadar mail atacak olan öğrencilerin, öğrenci dekanlığı sigorta işlemleri tamamlanınca stajları 27 Temmuz tarihinde,

2. 17 Temmuz 2020 Cuma gününe kadar mail atacak öğrencilerin, öğrenci dekanlığı sigorta işlemleri tamamlanınca stajları 04 Ağustos tarihinde,

3. 07 Ağustos 2020 Cuma gününe kadar mail atacak öğrencilerin, öğrenci dekanlığı sigorta işlemleri tamamlanınca stajları 24 Ağustos tarihinde başlayacaktır.