MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Diplomalarınızı Eksiksiz Alabilmeniz İçin Yapılması Gerekenler;

KKTC VATANDAŞLARI

-YDÜ Bankası Eğitim Vakfı Hesabına 35 TL yatırılıp, dekontu öğrenci işlerine götürmeniz gerekmektedir. Bu ücret Diploma Onay İşlemleri İçin Geçerli olup, Diploma Onay İşlemleri ÖĞRENCİ İŞLERİ Tarafından Yapılacaktır. (Diploma Onay İşlemleri:MEB Onayı.)

-YDÜ Bankası hesabına 21 EURO Transcript Ücreti Yatırılıp, dekontun Öğrenci İşlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

-Tüm öğrencilerin Öğrenci İşlerine Gidip; eksik evrağı, teslim edilmeyen dekontu, herhangi bir aya ait borcu olup olmadığı teyit edilmelidir.

TC VATANDAŞLARI

-YDÜ Bankası Eğitim Vakfı Hesabına 144 TL yatırılıp, dekontu öğrenci işlerine götürmeniz gerekmektedir. Bu ücret Diploma Onay İşlemleri İçin Geçerli olup, Diploma Onay İşlemleri ÖĞRENCİ İŞLERİ Tarafından Yapılacaktır.
(Diploma Onay İşlemleri: Polisten Alınacak Giriş Çıkışlar, MEB Onayı, Konsolosluk Onayı.)

edilmelidir.