Öğrencilere Yönelik E-Sınav Kuralları

1. E-sınav kurallarını sınavdan önce lütfen okuyunuz.

2. Sınav platformunda öğretim elemanının size okuyacağı sınav kuralları ve yönergelerini dikkatlice dinleyiniz.

3. E-sınavlar kayıt altına alınacaktır.

4. E-sınava kimlik kartınız ile katılmalısınız. Fotoğraflı bir kimlik belgesi olmayan öğrenciler sınav oturumuna alınmayacaktır.

5. E-sınav süresince konuşmak yasak olup, kamera ve mikrofonunuz açık olmalıdır. Mikrofon veya kameranızın kapalı olması durumunda sınavınız geçersiz olacaktır.

6. Size duyurusu yapılan saatte sınav için hazır olmalısınız. Sınava ilk 10 dakikadan sonra geç kalan öğrenciler sınav platformuna kabul edilmeyecektir.

7. İnternet vb. altyapı sorumluluğu size ait olup, sınavdan herhangi bir sebeple çıktığınız anda yeniden sınav platformuna girme hakkınız olmayacaktır. Yani sınavınız geçersiz sayılacaktır.