TC’NDE YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Türkiye’de stajlar açılmamış olup, yine de staj yeri ayarlayabilen öğrencilerimiz aşağıdaki sıralama ile işlemlerini gerçekleştirmelidir:

1) Adı-soyadı, kimlik numarası, bölümü, staj yapılacak yer ve staj tarihlerini [email protected] adresine göndermelidir.

2) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu müdürlüğünden mail aracılığı ile gönderilecek evrakın imzalanarak aynı mail adresinden, mail adresinize gönderilecektir.

3) Adınıza hazırlanan staj belgelerinin tarafınızdan ilgili makama imzalatılması gerekmektedir.

4) Öğrencinin doldurması ve gerekli bilgilerle göndermesi gereken ilk evrak aşağıda ektedir.
Öğrenci Staj İmzası

NOTLAR:

1) Staj yapılacak ve tarihlerde değişiklik yapılacak olursa, tekrar ilgili mail adresine ([email protected]) değişiklikler hakkında bilgi verilmesi, aksi taktirde sigortalarda yaşanacak problemlerden dolayı stajınız geçersiz sayılacaktır.

2) Bölümünüzün zorunlu staj iş günü süresince stajınızı yapmakla yükümlüsünüz (haftasonu ve resmi/dini tatiller haricinde bu günleri tutturmak gerekmektedir).

3) [email protected] adresine sadece staj ile ilgili atılan mailler kabul edilecek, diğer mailler yanıtlanmayacaktır.

4) 10 Temmuz 2020 Cuma gününe kadar mail atacak olan öğrencilerin, öğrenci dekanlığı sigorta işlemleri tamamlanınca stajları 27 Temmuz tarihinde,

5) 17 Temmuz 2020 Cuma gününe kadar mail atacak öğrencilerin, öğrenci dekanlığı sigorta işlemleri tamamlanınca stajları 04 Ağustos tarihinde,

6) 07 Ağustos 2020 Cuma gününe kadar mail atacak öğrencilerin, öğrenci dekanlığı sigorta işlemleri tamamlanınca stajları 24 Ağustos tarihinde başlayacaktır.