UZEM E-Sınav Uygulaması ve Genel Ortak Vize Sınavları

UZEM üzerinden yürütülmekte olan zorunlu ortak dersler için e-sınav uygulamasına geçilecektir. Bu bağlamda, AİT, TUR, YİT ve ENG/İNG kodlu dersler için vize sınavları, akademik takvimde belirtilen vize haftasından bir hafta önce yapılacaktır. Kampüs genelinde mevcut bilgisayar laboratuvarlarında gerçekleşecek sınavlar için öğrenciler sınav odalarına ekteki tarih ve periyotlara göre yerleştirileceklerdir. Öğrenciler sınava girecekleri yer ve saat ile ilgili UZEM üzerinden bilgilendirileceklerdir. Sınava belirtilen saatte ve/veya yerde girmeyen öğrenciler eksik sayılacaktır.

E-sınavlar için telafiler de tüm genel ortak dersler için vize sınav haftasından bir hafta sonra yapılacaktır. Bunlarla ilgili bilgi, yine UZEM üzerinden öğrencilere duyurulacaktır.